Sponseret indhold fra WorkAway. Tusind tak for støtten til Biprojektet.dk!

Arbejdsferie i Spanien for iværksættere

Hvad siger du til en tur til Sydens milde klima sammen med andre iværksættere? Her kan du fordybe dig i dit projekt, sparre med ligesindede og få et godt fællesskab på tværs af brancher.

Afsæt en uge i din travle kalender og få et både personligt og erhvervsmæssigt boost. Nyd solen, varmen og den gode mad i godt selskab.

Arbejdsferie på den inspirerende måde

Du har sikkert af og til brug for at få lidt ny inspiration og sparring, når du ellers arbejder alene som selvstændig. På denne arbejdsferie i Spanien vil du kunne mødes med 25 andre, som er i samme situation. I forstår hinandens arbejdsliv, og I er gode til at give hinanden god feedback på jeres projekter.

På denne tur får I god mulighed for at nørde igennem med jeres egne og hinandens projekter.

Fuld forplejning

Der er fuld forplejning i samtlige syv dage, I er afsted. Fra arrangørernes side vægtes den gode mad og vin ret højt. Det er vigtigt med god forplejning, når du skal præstere og holde fokus på det faglige. Det er det eneste, du skal tænke på, mens du er på arbejdsferie.

Und dig selv og dit firma et ophold på et dejligt og roligt feriested, som er langt væk fra den øvrige turisme. Det giver jer ubetinget arbejdsro.

Årets højdepunkt

En hel uge væk fra dagligdagen giver dig i sig selv et dejligt overskud. Når du så oven i købet kan arbejde igennem og mødes med nogle andre iværksættere, som du kan sparre med, og som kan give dig godt selskab.

For mange er denne uge simpelthen årets højdepunkt, som de ser frem til hvert eneste år. Fri for øvrige forpligtelser, sol og varme, optimale arbejdsbetingelser og godt kollegaskab.

At der så tilmed er fuld forplejning fra morgen til aften, pool og udsigt over de nærliggende bjerge, gør jo bare oplevelsen endnu mere attraktiv.

Meld dig til opholdet i god tid, for de 25 pladser kan godt blive udsolgt ret hurtigt. Du skal bare selv tranportere dig til og fra Barcelona Lufthavn, så sørger Workaway for resten.


Læs andre blogindlæg her!