Sponseret indhold fra Ballonmand.dk. Tusind tak for støtten til Biprojektet.dk!

Hyr en ballonmand til festen

Enhver fest bliver federe, hvis der er et festligt indslag på programmet. Hvad det skal være for et festligt indslag, kommer jo meget an på, hvem der er gæster.'

Er det en børnefest, eller er der børn blandt gæsterne, så er det altid et sikkert hit, hvis der kommer en ballonmand. Er han dygtig, kan han tryllebinde ungerne og tilmed producere de skønneste ballonfigurer imens.

Til børnefødselsdagen

Skal der være ekstra gang i den til en børnefødselsdag, så vil du helt sikkert kunne få stor succes, hvis du hyrer en dygtig ballonmand til at komme og underholde de små gæster. Han eller hun kan tryllebinde børn i alle aldre, og showet bliver skræddersyet til målgruppen.

Du kan bestille ballonmanden til at komme i det tidsrum, som du har lyst til.

Til institutionen

Drejer det sig om en børneinstitution, så stiller ballonmanden selvfølgelig også gerne op til det. Om det så er en lille dagplejegruppe eller en hel børnehave, så får I et show, som alle bliver begejstrede for. Gør opmærksom på, hvor mange børn, det drejser sig om, og hvilken alder de har, når du bestiller et show. Så får I det ideelle show til den pågældende målgruppe.

Til familiefesten eller vejfesten

Hvis arrangementet er et, hvor gæsterne er både voksne og børn, så er det toppen, hvis børnene kan samles om et indslag for dem. Lad den professionelle ballonmand tage sig af den del af festen.

Så får børn og voksne fred for hinanden i et stykke tid, og ungerne bliver godt underholdt. Det bliver festens højdepunkt for børnene og noget, som de vil kunne huske længe. Børn elsker balloner, og at se en voksen, der kan forvandle balloner til alle mulige figurer, uden at ballonerne går i stykker, det er meget fascinerende og nærmest helt magisk.

Hvis nogen af de voksne kigger med, så bliver de helt sikkert også godt underholdt af den dygtige ballonmand. Hyr en ballonmand til festen, og det festlige indslag er klaret på bedste vis. Det er god underholdning for børn - og for deres voksne.


Læs andre blogindlæg her!