Sponseret indhold fra Håndlavet.dk. Tusind tak for støtten til Biprojektet.dk!

Når du sætter pris på godt håndværk

Når du selv mestrer et håndværk, så har du nok stor respekt for andres håndværk. Selv om du måske blot udfører noget håndværksmæssigt på hobbyplan, så kan du nok genkende et godt håndværk, når du møder det. Vores mange kunder har i hvert fald stor respekt for godt håndarbejde og nyder også selv at prøve kræfter med de forskellige faglige udfordringer, der kan være i forbindelse med et strikketøj eller et hækletøj.

Den faglige stolthed, du kan opleve, når du er kommet i mål med et større hækle- eller strikkeprojekt som her på Håndlavet.dk Aps, den er guld værd. Derfor har vi også stor respekt for den type håndværk, der kræver at producere god honning og lignende produkter. Det kræver sin fagmand.

Det kræver stor ekspertise at producere honning af god kvalitet

Udefra set, så kunne det i første omgang godt se ud som om, at det er nemt at lave honning. Man tænker måske, at det laver bierne jo, og så er det producentens opgave bare at hælde honningen på glas. Så simpelt og forenklet er det selvfølgelig langt fra.

Det kræver nemlig stor ekspertise at producere honning. Det er jo rigtigt, at bierne laver en stor del af arbejdet, men processen fra det, som bierne laver og til det færdige produkt, er mere krævende end som så.

Dels skal du skabe nogle forhold, som bisværmen har lyst til at være i og at blive i, og dels skal du sørge for at fodre bierne, når der er behov for det. Selve honningen skal tappes, slynges og så videre. Det er først efter denne lange proces, at honningen kan fyldes på glas.

Stor respekt for det særlige håndværk, som det kræver at producere honning. Det forstår man ekstra godt, når man selv udfører en form for håndarbejde.


Læs andre blogindlæg her!