Sponseret indhold fra Hafaro.dk. Tusind tak for støtten til Biprojektet.dk!

Forkæl dine fødder

I en travl hverdag glemmer vi ofte, hvor vigtige vores fødder er. Mange tager for givet, at fødderne bare virker, går, løber og gør som de skal. Men som med alle andre dele af kroppen, så skal også fødder og tæer trænes, passes, plejes og vedligeholdes.

Velvære starter i fødderne. Som platform for hele kroppen er det fødderne, der skal bære dig gennem livet - en daglig belastning der kræver en sund fod. Tag dine fødder alvorligt, giv dem opmærksomhed og plej dem godt - så mindsker du muligheden for skavanker, ikke bare i fødderne, men også i knæ, lænd og ryg.

Hos hafaro.dk har vi stor erfaring med aflastningsprodukter til fødderne, uanset om du lider af diabetes, knyster eller hælspore. Vi har et kæmpe udvalg, der lindrer, beskytter og understøtter tæer og fødder og hos os kan du altid søge vejledning, når du skal vælge de helt rigtige fodprodukter til f.eks.:

Hos os finder du også et stort udvalg af special puder lige fra knæpuder, skråpuder, halebenspuder til bækkenbundspuder. Det er også muligt at kigge forbi efter aftale og så vidt muligt se, røre og afprøve produkterne, inden du køber dem.

Lider du af gigt eller nedsat funktion i hænderne, har vi stressbolde i alle afskygninger, som er en rigtig god måde at styrke fingre, hænder og håndled på.

Lider du af diabetes, har vi strømper uden søm og elastikkant, som sikrer, at der ikke er noget der strammer. Vores bambussokker kan vi også anbefale, de er både antibakterielle og lugtregulerende.

Dyrker du indendørs aktiviteter som f.eks. badminton eller tennis, har vi et stort udvalg i knæstøtter, albuestøtter og håndledsstøtter, så det igen bliver rart at dyrke sport, selvom du har nogle småskavanker.

Du kan få telefonisk vejledning alle hverdage mellem 09:00 – 15:00 på telefon 91 25 21 61, hvor vi hellere end gerne giver gode råd med på vejen.


Læs andre blogindlæg her!