Sponseret indhold fra Ecomo.dk. Tusind tak for støtten til Biprojektet.dk!

Kom godt i gang med e-mail marketing

Drømmer du selv om at komme i gang med e-mail marketing på din webshop, eller har du brug for hjælp til det, så tag fat i mig, Bjarke Petersen, fra ecomo.dk Jeg har arbejdet med salg via nyhedsbrev siden 2016. Foruden min egen webshop, hvorfra 20-45% af omsætningen kommer via e-mails, har jeg desuden hjulpet en række danske webshops med at få succes med netop denne salgskanal.

Uddannelse i e-mail marketing

Foruden at jeg arbejder som e-mail marketing specialist, så fungerer jeg også som underviser på onlineportalen klaviyo-kursus.dk, der ligeledes er en del af min virksomhed. Der er mange e-mail platforme på markedet, og får du først valgt forkert og kommer ”for godt i gang”, så kan det være en tung og tidskrævende proces at lave om i dit setup. Derfor er det en rigtig god idé at du selv lære om -og sætter dig godt ind i hvilke systemer, og hvilke behov du har, før du endeligt vælger. Arbejder du med e-commerce, så er valget dog ret enkelt: Klaviyo er den mailplatform du bør skifte til, hvis du ikke allerede har gjort det.

Du sparer penge på dit samlede marketingbudget når du opprioriterer e-mails

Faktum er, at når du begynder at have et aktivt nyhedsbrev, med masser subscribers, kampagnemails, automations, korrekt segmentering mm. Så bliver din samlede markedsføring billigere. Ganske enkelt fordi at du i højere grad bliver top-of-mind hos dine subscribers og kunder. Det er naturligvis meget forsimplet, men grundessensen er at dét er hvad der sker.

Gennemgang af din samlede forretning

Som tidligere e-commerce ejer, kender jeg til alle de dagligdagsudfordringer du sidder med. Kontra mange andre konsulenter og bureauer, så har jeg en samlet forståelse for hvad din dag kan indeholde og hvilke prioriteringer der konstant skal tages stilling til. Jeg fokuserer naturligvis primært på e-mail marketing delen, men jeg har også hele tiden et øje for alle de øvrige detaljer i din virksomhed.


Læs andre blogindlæg her!