Sponseret indhold fra Frøsnapperen. Tusind tak for støtten til Biprojektet.dk!

Skab din egen grønne oase

Det er sundt og godt at omgive sig med grønt. Om det så er en lille krukke med krydderurter i din vindueskarm, en altan eller den helt store have eller overdådige orangeri, så er glæden ved at så, dyrke og pleje blomster og andre planter både sundt og givende på mange måder.

Få eller køb frø og aflæggere

Det er skønt at se, at væksterne trives og breder sig. Det er også sundt og givende at luge, forbedre og ændre sine bede eller altankasser og krukker. Holder du også af at se planterne lykkes, så kender du godt det der med den store indre glæde, det kan give. Der er flere måder, du kan skabe fornyelse i din jord på. Du kan gå på planteskole og finde det, som du har lyst til at købe, eller du kan finde frø og aflæggere enten i den vilde natur eller hos venner og familie. Der er ingen regler for, om den ene eller den anden måde er bedre end den anden.

Hvis du gerne vil være sikker på, at det, du lægger i jorden, er af en god kvalitet, og at det vokser op som det, du gerne vil have, så kan du også vælge af købe dine frø hos Frøsnapperen, som er forhandler af kvalitetsfrø til både blomster, krydderurter og grøntsager. Herinde får du også god information og vejledning i forhold til såning, pleje og så videre.

De henvender sig til planteelskere af enhver slags. Om du har et par krukker på altanen i byen eller et stort stykke jord at gøre godt med, så vil du kunne finde god inspiration, gode råd og ikke mindst et hav af frø, som er lige til at lægge i jorden på det rette tidspunkt.

Om du er helt nybegynder eller en dreven hobbygartner, så er der altid nyt at lære og nyt at lade sig inspirere af. Det er det gode ved levende planter.


Læs andre blogindlæg her!