Sponseret indhold fra Freetrailer. Tusind tak for støtten til Biprojektet.dk!

Lån en gratis trailer

Skal du af og til bruge en trailer, så kan det være lidt bøvlet. Dels skal du finde ud af, hvor du kan låne eller leje en, og dels kan det koste nogle penge at leje den. Hvis du ikke har plads til at have en trailer holdende, eller ikke er interesseret i det, så er du nødt til at bruge en låne- eller en lejetrailer, når du skal bruge en.

Lej eller lån en trailer

Der er flere firmaer, der stiller trailere til rådighed. Det kan enten være til at transportere de varer, som du har købt i deres butik, hjem til dig selv, eller det kan være til transport at hvad som helst.

Nogle trailere er gratis at låne, og andre koster penge at leje. Det kan også være forskel på, hvor længe du kan have traileren, og om det kommer til at koste ekstra, hvis du skal bruge den i længere tid. Der kan også være forskel på, hvor store trailerne er, og om de er åbne eller lukkede.

Find en egnet trailer

Det kan kræve en del tid på Google at finde en egnet trailer. Du kan også skyde genvej og gå ind på freetrailer.com. Her får du nemlig en god og overskuelig oversigt over, hvor og hvornår du kan låne eller leje trailere i nærheden af dig. Siden kan findes enten som en website eller som en app. Så har du den altid ved hånden og kan nemt og hurtigt finde den trailer, som du står og skal bruge. Så er det ikke spor bøvlet, og du kan have en trailer til rådighed uden selv at skulle have den stående. Lån eller lej en trailer i nærheden af dig. Der findes flere end 140 afhentningssteder rundt i landet, så den er aldrig ret langt væk fra dig.


Læs andre blogindlæg her!