Sponseret indhold fra Curlsforyou . Tusind tak for støtten til Biprojektet.dk!

Curlsforyou din curly girl shop

En Curly Girl shop er en shop som sælger produkter der er godkendt til curly girl metoden, Curly Girl metoden handler om at passe på sine krøller og få dem til at blive smukke, ved ikke at anvende ingredienser i ens hårprodukter, der skader krøllerne.
Metoden kan også anvendes til permanentet hår og selvfølgelig også til glat hår, hvis man gerne vil have velplejet og sundt hår.

Curly Girl metoden er udarbejdet af frisør Lorraine Massey. Hun fandt ud af at krøllet hår ikke har godt af produkter med silikone, udtørrende alkoholer og sulfater.

På Curly girl metoden anbefaler man at man “vasker” sit hår med en balsam, en såkaldt co-wash. Dette gøres for ikke at udtørre ens hår og hovedbund med de forskellige sulfater, der findes i almindelelige shampooer. Hvis man balsamvasker ens hår, bibeholder ens hår dens naturlige fugt og får ny fugt, fra den balsam man tilfører.
Nogle synes at deres hår bliver fedtet hvis de kun anvender co-wash og anvender derfor en sulfatfri shampoo – en low-poo.

Man skal undgå silikoner i sine hårprodukter, da de ligger sig som en hinde på håret. Dette gør at håret ser sundt og velplejet ud, men det er det ofte ikke. Silikonehinden gør også, at de gode ingredienser fra hårkur og balsam ikke kan trænge ind i håret og håret modtager derfor ikke de nærende ingredienser man tilføjer.

Det eneste produkt, der kan vaske silikone ud af håret igen, er en shampoo med sulfat i. Så der er en ond cirkel, du udtørrer håret med shampooen og bagefter ligger du en hinde på håret med silikonen.

Der findes udtørrende alkoholer og silikoner i mange af de vanlige stylingprodukter til hår, man kan købe.
I vores webshop, CurlsForYou kan du købe produkter uden silikone, sulfater og udtørrende alkoholer.

Hvilke produkter har I?

På www.CurlsForYou.dk er der alle de produkter du skal bruge for at følge metoden, såkaldte curly girl approved produkter, sulfat fri shampoo, balsam, styling produkter og tilbehør som hårelsastikker, mikrofiber-håndklæder mm.

Webshoppen åbnede for salg d.31/5-19 og allerede nu i starten af august har vi 10 af de største mærker indenfor Curly Girl Approved produkter på lager, nemlig:

Bounce Curl, Curls, DevaCurl, Flora & Curl, Innersense, Jessicurl, Kinky-Curly, Only Curls og TGIN

og vi udvider hele tiden, allerede nu er vi igang med at skaffe tre nye mærker hjem.

Vi sælger ikke kun produkter, vi ønsker også at formidle viden og guides, så helt almindelige mennesker kan få et sundere hår, for selv om metoden hedder curly girl metoden, så kan alle følge metoden, læs mere på vores blog: CurlsForYou blog om curly girl metoden

Hvem står bag shoppen?

CurlsForYou Aps er stiftet af ægteparret Bergmann, Tine har krøller, det har Bjørn ikke. Men hvad Bjørn mangler af krøller, har han til gengæld af drive og indsigt i data. Derfor vil vores produkter altid blive valideret automatisk, op imod de godkendte og forbudte ingredienser i forhold til Curly Girl metoden.

Visionen for CurlsForYou er som følgende: CurlsForYou ønsker at være din fortrukne leverandør at Gurly Girl godkendte produkter. Dette vil vi sikrer igennem bredt udvalg, gode priser og fantastisk kundeservice.

CurlsForYou din fortrukne Curly Girl Shop


Læs andre blogindlæg her!